Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 86: Bildradion 1.5

| 3 kommentarer

• Kan man patentera vad som helst?
• Barn guidar barn på fotoutställning.
• Landskronas kulturchef efter den lyckade festivalen: ”Det här är bara början”.
• Och så tittar vi in i huvudet på curatorerna för årets Planket-utställning i Stockholm som blir av nu på lördag.

Den här gången inleder vi Bildradion med ett nyhetsblock och det längre inslaget, Planket, börjar cirka tio minuter in. Vi tar gärna emot feedback angående nyhetsblockets vara eller inte vara.

Play

3 kommentarer

 1. Bildradion 1.0 har alltid varit underhållande och i viss mån krävande att lyssna på, och då i positiv bemärkelse. Tror du nämnde i något avsnitt att många lyssnar på det som bakgrund då de sitter och jobbar, vilket inte funkar för mig. Jag är å andra sidan bara en man med mäns bristande förmåga i simultankapacitet ;-).

  Bildradion 1.5 med litet snabba nyheter lättar upp och kan vara intressant, speciellt om du hittar nyheter som inte är allmänt spridda på de mer populära svenska fotoforumen på nätet och/eller om du adderar dina egna kommentarer och alltid så välformulerade tankar. Barn-guidar barn på Fotografiska låter genialt och var nytt för mig.

  Och Planket-utställningen på lördag är given.

 2. Hej

  Hörde i nästa avsnitt att du bestämt ångrade dina nyhetsinslag.
  Om du har fler liknande tycker jag att det skulle vara bra att ha dem i slutet av avsnittet. Då blir man glad av att få några bonusminuter med bildradion. Lite som du har haft tidigare med fotoanalyser och hur man blir en bättre fotograf. Några minuter till när man tror att avsnittet är slut är som att få en liten present.

  Sofi

 3. Ja, man vet aldrig vad vi kan få för oss i framtiden. Ett extramaterial som jag verkligen vill göra fler av är Meningen med bilden, men just nu hindras jag av tidsbrist.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.