Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 78: Årets roligaste dag

| 5 kommentarer

Fotomaran_1280

Årets feelgood-avsnitt. Fyra personer som älskar Stockholms Fotomaraton peppar varandra inför tävlingens återuppståndelse 16 augusti. Med Joanna Holmgren (trefaldig maratonvinnare), Tove Voss (tävlingens skapare och motor på 80- och 90-talet), Emil Gyllenberg (som i år blåser liv i maran) samt Göran Segeholm (en helt vanlig maratontävlare).

Dessutom: Meningen med bilden för sista gången på ett tag. Idag tar Bosse, Hannah och Susanne itu med bilden nedan, tagen av Dick Svedenborn. Vill du ser fler av Dicks bilder så kan du antingen gå på Fotografiskas Höstsalong som öppnar 19 september eller surfa till Dicks hemsida.

04820 Svedenborn liten

Play

Det du ser här ovan är en försmak av hur Bildradion kommer att se ut på webben framöver, då vi kommer att kunna visa bilder på samma sätt som man idag ser dem på sin smartphone. Vi har några saker med bildformat och så att försöka förstå oss på i gränssnittet, men vi jobbar på att bli bättre. På Acasts webbsida finns numera en fin översikt av publicerade avsnitt.

 

5 kommentarer

  1. Vilken entusiasm!!! Mer av denna vilja att göra livet roligare och intressantare utan vinstintressen!!

  2. Ja, underbart!

  3. Hoppas verkligen du återkommer med »Meningen med bilden«.

  4. Det är vår avsikt, Stefan. Har redan börjat leta nya, duktiga bildläsare.

  5. Pingback: T -92: Fotomaran | Metric Space

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.