Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 68: Pinhole-estetik

| Inga kommentarer

lenaochpeterfärg

Extrainsatt program med anledning av att det är Internationella pinholekameradagen nu på söndag 27 april. Göran pratar än en gång med Lena Källberg och Peter Wiklund, och den här gången handlar det dels om vilka estetiska uttryck hålkameran lämpar sig för, dels om olika kameratyper.

Nytt för idag är att du kan lyssna på Bildradion via tjänsten Acast om du gör det genom mobil eller surfplatta. Ladda hem appen på vanligt sätt. Vi tjänar på det för att vi får in några välbehövliga annons-kronor. Du tjänar på det för att podden blir kompletterad med bilder och länkar direkt i mobilen.

Men du kan naturligtvis också, som vanligt, lyssna här på Bildradion.se eller på Fotosidan.se.

Play

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.