Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 56: Gunilla Muhr, kju-rej-tör

| 2 kommentarer

gunillamuhr

 

Gunilla Muhr är en slags barnmorska för fotoprojekt. Eller en psykolog, ett bollplank, eller en fotografins discjockey. Eller möjligen allt på en gång. Du kan kalla henne kurator. Eller curator [kju-rej-tör]. Hon bryr sig inte.

Det här avsnittet av Bildradion handlar mycket om hur man hittar feedback, skiljer bra idéer från mindre bra och om en yrkesgrupp som möjligen får ett allt större erkännande i fotovärlden. Och att man kanske lär sig mer om att prata om andras bilder än att någon annan pratar om ens egna.

Gunilla kan prata. Snabb och orädd är hon. Lyssna på henne.

CFFs webbplats.

Play

2 kommentarer

  1. Väldigt intressant avsnitt, tycker att det i allmänhet är för mycket fokus på teknik och estetik i bildvärlden trots att den innehåller så himla mycket mer! Det här avsnittet satte verkligen fokus på det. Grymt, lätt en av mina favoriter hittills!

  2. Kul att du gillar det, Annika. Du är inte den första som säger det. Jag lovar att göra mitt bästa för att involvera Gunilla mer framöver.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.