Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 55: Hemtjänst i svartvitt

| 3 kommentarer

goranochhannah

Göran och Hannah går på Galleri Kontrast och ser utställningen ”I lampans sken” av Johan Sundgren (pågår till 16 februari) och vecklar bland annat in sig i en debatt om svartvitt och färg. Hannah berättar lite om sin nya bok ”family business”.

Användbara länkar:

• Galleri Kontrast

Johan Sundgrens hemsida (Första bilden som visas efter att du klickat på länken till ”I lampans sken” visar bilden med vinglasen som Hannah och Göran nämner i podcasten. Näst sista bilden i bildspelet, den med kristallkronan, är affischbilden för utställningen som också tas upp.)

• På SFFs hemsida finns en recension av boken med samma namn som utställningen.

Play

3 kommentarer

  1. detta avsnitt gillas! blir att lyssna om :)

    jag måste passa på och tacka för den fantastiskt snabba nedladdningarna nu på det senaste. 8MB i sekunden tror jag att det gick på! jag trodde det blev nåt fel först haha :D

  2. Kul att höra. Jag pratade med en annan lyssnare så sent som idag som fullkomligt älskade Hannahs ifrågasättande av det svartvita. Även om jag tycker om svartvitt så har jag något mindre slentrianmässigt gjort bilder svartvita sedan vi spelade in det där.

  3. Vad nedladdningshastigheten beträffar så är det Martin B Nagy som tar emot allt beröm. Han har mekat med något, tror jag.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.