Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Bildradion betal-spammar

| Inga kommentarer

Eftersom Bildradion satsar lite extra på bra och regelbundet innehåll under 2014 har vi fixat en marknadsföringsbudget för att göra podcasten ännu mer känd. Inte bara för att det är kul för oss, utan också för att ge uppmärksamhet till alla som är vänliga nog att ställa upp som gäster.

Så från och med nu har vi en generös marknadsföringsbudget på trettiotre spänn i veckan, och de stålarna ger vi till Facebook. Därefter har vi ärligt talat ingen aning om vad som händer, mer än att Facebook lovar oss guld och gröna skogar (eller i alla fall att det ger oss mer glädje än en stor stark på Dovas, vilket vi tills vidare väljer att förhålla oss skeptiska till).

Ja, då vet ni.

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.