Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 51: Färdigsnoozat

| 6 kommentarer

slummer-1

Det är på dagen fyra år sedan det första avsnittet av Bildradion såg dagens ljus, frambringat ur en diffus mix av kärlek till det talade ordet och ångest inför det nya decenniet.

Dessvärre är Bildradion en ovanligt trött och håglös fyraåring. Höstens produktion är bedrövlig. Det senaste materialet skapat exklusivt för podcasten är daterat 28 augusti, därutöver endast inspelningar från talkshowen Göran med vänner. Inget ont i det, men det är ju helt uppenbart att jag blivit minst sagt bekväm. Lat. Trött.

Motelden mot lättja stavas arbete, och under 2014 gäller det bara att kötta på. Ett avsnitt i veckan är idén, det får bära eller brista. Så vi hörs igen nästa onsdag, och då får du ett avsnitt som är betydligt matigare än dagens fattiga fyra minuter.

Play

6 kommentarer

 1. Härlig nyhet! Ser fram mot kommande Onsdagar!

 2. Heja! Ös på bara! God fortsättning!

 3. Ambitiöst nyårslöfte – tror vi är många som kommer att sitta klistrade vid Podcasten för att ta del av dina diskussioner och tankar om bild.

 4. Toppen Göran – ser fram emot årets kommande onsdagar :))

 5. Helt rätt. På det igen bara. Nu fattas det bara ett lätt sätt att reda på när det kommer nya avsnitt och ladda ner dom.

  • Om du har en Apple iOS-pryl eller en macdator (eller en pc med iTunes installerat, förmodar jag) så är det enklast att prenumerera genom iTunes. Gå in i ”affär” och sök på Bildradion. Prenumerera.

   För Androidprylar och podcastprogram för Windows tycks det inte finnas någon central som samlar upp och distribuerar podcasts, så då är det bättre att skriva in sökvägen till RSS-streamen än att be programmet söka efter ”Bildradion”. Och denna sökväg ser ut så här:

   http://bildradion.se/feed/podcast/

   Som en jämförelse ser sökvägen som iTunes och iOS använder ut så här:

   http://itunes.apple.com/se/podcast/bildradion-med-goran-segeholm/id356169014

   Ja, det är det hela. Detta ska, såvitt jag förstår, fungera smärtfritt i båda fallen. Avsnitten blir länkade direkt in i lyssningsappen/programmet.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.