Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Kom och lyssna på Hannah och Håkan

| 1 kommentar

På onsdag spelar vi in podcast igen. Då blir det Göran med vänner på Fotografiska. Ämnet är intuition, och gästerna är Håkan Elofsson och Hannah Modigh. Håkan är kanske inte världens bästa marknadsförare av sig själv, men vi är många som följt honom genom åren. För mig var han en av flera förebilder som plåtade för gamla tidningen ETC, när redaktionen förnyade bildjournalistiken i slutet av 70-talet och början av 80-talet.

Hannah Modigh är än så länge mest känd för utställningen och boken Hillbilly heroin, Honey. Sedan dess har hon gjort mer, och då tänker jag främst på projektet Sunday mornin’ comin’ down.

Samtalet spelas som sagt in och blir ett podcastavsnitt, men om du har chansen att komma förbi istället så gör det. I jämförelse med podcasten blir det mer nerv och fler bilder. Och så kommer du en dag om 20-30 år kunna skryta med att du en gång lyssnade på Hannah Modigh live när hon ännu var i början av sin långa karriär.

Ett intressant samtal blir det, och spännande inblickar i det intuitiva sättet att arbeta.

Onsdag 3 april alltså, klockan 19:00 på Fotografiska. Observera att det är en halvtimme tidigare än förra gången.

En kommentar

  1. Pingback: Välförtjänt, Hannah Modigh | Bildradion

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.