Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Alla som heter Göran…

| 4 kommentarer

Jag tror att jag vet vad det beror på att nästan alla som heter Göran talar lite segt. Jag tror att vi har fått våra namn för att våra föräldrar ville att vi snabbt skulle växa upp och bli VD:ar i något av Sveriges 500 största företag. Vi blev tidigt lillgamla och en aning smådryga (fråga vem ni vill som kände mig i barndomen). Ett långsamt tal användes för att lägga ut rökridåer och mörka våra mer rastlösa sidor.

Tack för länktipset, du anonyme bildradiolyssnare.

Nej, nu måste jag gå och träffa min terapeut.

4 kommentarer

 1. Hm – jag måste erkänna mig en smula förvirrad här. Du förstod att bloggposten var vänligt sinnad, eller hur? Jag hoppas verkligen inte att jag framstått som någon hater här, för så är det inte! Jag skrev ”behaglig” – och ”dröjande” var positivt menat, som en eftertänksamhet.

  Om du tog illa upp av något jag skrev, så tar jag bort det! Jag ville ju göra reklam för dig, inget annat. Jag toklyssnar på de tidiga avsnitten av bildradion nu. De två senaste, och nu kör jag från början, så jag har att göra ett tag…!

 2. Jenny, jag älskade ditt blogginlägg. Jag hoppades att det skulle framgå mellan raderna, men ibland får man inte till tonträffen till hundra procent.

  Jag är också glad att du gillar Bildradion, och jag tycker att din iakttagelse om din vän Göran var rolig.

  Dessutom vill jag uttrycka min uppskattning för att du kollar av vad jag faktiskt menade när du blev osäker.

  Jag har på känn att du är en kvalitetslyssnare. Hoppas du fortsätter följa Bildradion.

 3. Härligt, det var ju det jag hoppades på – men jag blev tillräckligt osäker för att tänka att det var bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite…! :-)

  Och fortsätter lyssna – självklart. Mig blir man inte av med så lätt…! Snart är jag ikapp också, bara *…räknar…* 38 avsnitt till, så… ;)

 4. Skönt att höra. Jag föreslår att du lyssnar på de senaste först och arbetar dig bakåt i tiden. Och så slutar du lyssna när du tycker att det börjar bli outhärdligt dåligt. De tidiga avsnitten håller inte alltid så jättehög kvalitet.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.