Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 42: Tyska för invandrare

| 11 kommentarer

Trettio år i branschen. Vilka vibbar sänder den här reklampennan?

Trettio år i branschen. Vilka vibbar sänder den här reklampennan?

Hannah och Göran om snorkiga gallerister, behovet av trösklar, tyska för invandrare och annat smått och gott.

Play

11 kommentarer

 1. Trevligt med ett nytt avsnitt, jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på Hundraprocentsregeln senaste halvåret. Liten reflektion – om jag startade en fotofirma imorgon skulle jag vara 68 år när den firade 30 år. Okej, en reflektion till – jag tycker den lilla jingeln har ett syfte, nämligen att sätta lyssnaren i ”bildradio-mood”, i alla fall är det så för mig. Sådär, två riktiga amatörreflektioner då jag känner mig för foto-oallmänbildad att kommentera övrigt innehåll, förutom att varje avsnitt berikar etern och min kunskap. Jag lajkar.

 2. Tack för återkopplingen, Erik. Kul att få reda på vem som ligger bakom den goda nedladdningsstatisken på avsnittet Hundraprocentsregeln. :-)

  Kanske jag skulle be Martin att lägga upp en länk till själva jingeln här på webbplatsen, så att den som önskar kan ta en dos bildradio-stämning inför nya avsnitt.

  Jag lajkar att du lajkar.

 3. :-) Jag är säker på att Martin lägger upp den så fort han läser den här tråden.

 4. Jag vänder mig å det bestämdaste mot att intro/outro-vinjetten har försvunnit. Att höra Martins musiksnutt gör verkligen att man försätts i bildradio-mod. Det är sen gammalt… (39 avsnitt närmare bestämt)

  /Anders

  • Oj, jag kanske uttryckte mig som att jag gjort den men det stämmer inte. Jag har bara laddat upp filen och inget annat. Håller med om att vinjettmusiken har sin funktion även om den skulle må bra av en kreativ remix.

 5. Fint att lyssna bilder igen.

 6. Jag hade först tänkt påpeka det här med bortfallet av vinjett, men sen ångrade jag mig. Men nu ser jag att några fler reagerar som jag och då vågar jag också säga samma sak.

  Jag tycker att en vinjett fungerar lite som en ordförandeklubba. Det blir tydligt när det börjar och tydligt när det slutar. Att vara tydlig är ofta bra, tänker jag, utom när det gäller röda trådar då. I alla fall för en del av oss.

  Dessutom är vinjetter ofta trevliga och förbereder oss lyssnare på vad som komna skall.
  :)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.