Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Marinerar mig i Sally Mann

| Inga kommentarer

Imorgon går Hannah och jag och tittar på Sally Mann på Fotografiska och spelar in nästa avsnitt. Eftersom utställningen går hela sommaren (ända till 30 september) och kommer att ses av tiotusentals människor så känns det som en rimlig prioritering.

Mitt problem är att jag är lite illa påläst på Sally Mann, mest för att hon aldrig intresserat mig särskilt mycket. Det känns som om hennes frågor inte är mina frågor. Jag tänker mycket på döden, som alla andra, men inte på ett Sally Mann-sätt.

Nåväl, jag räknar iskallt med att Hannah har bättre koll än vad jag har. Nu ska jag ägna den kommande timmen åt att se dokumentären ”What remains” på Youtube, sedan ska jag se om jag kan lägga vantarna på en Sally Mann-bok.

Frågan som ringer i mitt huvud är: Vad kan Sally Mann lära mig om världen?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.