Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

…och allt han ville var att kunna spola i spelaren

| 1 kommentar

Välkommen till Bildradions nya hem. Hela den stora flytten är genomförd av en riktig bildradion-hjälte, Martin Nagy, som någon gång i våras satt och irriterade sig på att man inte kunde spola framåt och bakåt i ljudspelaren på den gamla webbplatsen.

Åtskilliga arbetstimmar senare kan vi nu se resultatet av Martins frustration – en webbplats som inte bara har spolbar spelare, utan också är vansinnigt mycket lättare att underhålla.

Än återstår en del finslipning, men det är inga märkvärdiga saker förutom en – Bildradion kommer att få hjälp att göra ett nytt sidhuvud och en ny logga, betydligt gladare än tidigare. Men tills vi avtäcker det projektet får ni nöja er med en bild från Farsta centrum.

Ha det gott, alla lyssnare, och hoppas att ni gillar veckans avsnitt.

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.