Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Med Bildradion mot framtiden

| 10 kommentarer

Bildradion lever tio avsnitt åt gången. Jag kan inte tänka längre än så, för tanken att hålla på ”tills vidare” får det här projektet att kännas som en anställning. Det passar inte mig, jag tycker om att ta saker och ting i små tuggor. För ett drygt år sedan lovade jag mig själv att göra ytterligare tio avsnitt, och nu är det gjort. Skämmigt att det tog sådan tid, men jag arbetade så mycket under både hösten och våren att Bildradion inte fick så mycket plats bland allt annat jox.

Nåväl, nu är det dags att återigen satsa på tio nya avsnitt. Viljan är det inget fel på, nu handlar det bara om att hitta tid och intressanta samtalspartners. Samt att kanske äntligen ändra texten i headern som säger ”varje vecka”.

Så Bildradion fortsätter, ett par samtal är redan inbokade och mer lär det bli.

Tack för att ni lyssnar.

10 kommentarer

 1. Inte alls skämmigt Göran. Jag uppskattar Bildradion oavsett hur ofta du hinner göra den.

 2. Glädjande!

 3. Väntar så gärna, bara jag vet att det finns hopp om fler avsnitt!

 4. Gott att höra! Alltid lika intressanta avsnitt, hur ofta eller sällan de än kommer.

 5. Och tack för att du fortsätter!

 6. Tack själva. Idag blir det inspelning.

  • I tried to read that but it was too poorly written. If I understood the gist of what you were attempting to say, there’s no real help for you.If you don’t think the young talent on this team exceeds the majority of the talent we’ve had in the previous ten years, you really have no business talking about the subject of football.While Bama and LSU have the cream of the crop, talent-wise, UK has made strides in closing the gap by (especially in the last 2 years) recruiting kids that would contribute at those programs as well.

  • Free knowledge like this doesn’t just help, it promote democracy. Thank you.

 7. Ser fram emot nya avsnitt!!! Och det gör inget att det dröjer!

 8. Härligt att höra att du fortsätter med 10 avsnitt till. Är alltid lika intressant att lyssna på programmen påväg till jobbet!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.