Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 26: Adam Haglund

| 1 kommentar

Bildradion träffar Adam Haglund, malmöfotograf som säljer bilder på ett lite annorlunda sätt. Adam berättar också om ett pågående bokprojekt: Hur man säljer bilder.

Play

En kommentar

  1. Jag antar att detta sätt att kränga bilder uppskattas av många bildköpare. Jag har själv erbjudit något liknande när jag fått uppdrag att ta bilder. Stämmer säkert att köparen köper fler bilder. Det gäller bara att kunna ta rätt betalt per bild. På något sätt känns modellen när den beskrivs såhär lite amatörsmässig. Kanske för att det är ett enkelt sätt att sälja in sina tjänster eftersom det kostar inget om köparen inte är nöjd och därför passar icke erfarena fotografer bra. Kommentar på denna reflektion?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.