Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Laga förhinder

| 8 kommentarer

Fotoforforaldralediga

Foto: Mia Galde

Det här är jag, när jag inte jobbar med Bildradion. Somliga tycker nog att jag borde ha dåligt samvete för det långa uppehållet, men icke. Fotografi för föräldralediga är ett hjärteprojekt på Fotografiska Akademin. Hela mitt yrkesliv kretsar just nu kring kunskapsöverföring. Och av alla inblandade är jag nog den som lär mig allra mest. 

Men det är inte bara föräldralediga mammor (till 95 procent för att vara exakt) som jag ägnar min tid åt. Jag workshoppar även fotografer som kommit betydligt längre än så. Det är en skrytlänk, visst. Men den gjorde mig väldigt glad. 

Bildradion är fortfarande inte bortglömd, jag tänker på den varje dag. Jag har lite svårt med multitaskingen bara. 

 

8 kommentarer

 1. Singletasking är alltid att föredra, även om en störning som drar i byxbenet kan vara ett trevligt avbrott. Vad gäller bildradion håller vi ut och lever på hoppet.

 2. ..också bor man i Göteborg när det händer så mycket bra i Stockholm. Jumlars.. Lämnade Eken för sex år sedan.
  Föräldraledig på halvtid i fel stad.

 3. Vilket himla mysigt jobb du verkar ha, och man får faktiskt skryta ibland, även om man är svensk. :)

 4. Hallå Bildradion kommer det nya program snart ?

 5. Inte laga förhinder längre …

 6. Hallå Bildradion har du något nytt program på gång?

 7. Japp, det är nya program på gång.

 8. Hej, jag har just hittat hit och laddat ner alla dina avsnitt som jag med stor glädje lyssnar på om och om igen. Och nu undrar jag ju då förstås som tidigare som kommenterat; kommer det fler avsnitt?
  Ett fantastiskt pedagogiskt sätt att fundera kring fotografi.
  Hoppas på fortsättning snart…

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.