Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Förtjäna uppehälle

| 11 kommentarer

Jag har fått ett och annat mejl från lyssnare som undrar var Bildradion tog vägen. Det gör mig både glad och bekymrad samtidigt. 

Avsnittsbristen beror på tidsbrist.

Tidsbristen beror på mitt engagemang i Fotografiska Akademin

Mitt engagemang i Fotografiska Akademin beror dels på att jag måste försörja mig, dels på att det är väldigt roligt att arbeta i denna vitala miljö. Nu under den inledande fasen vill jag ge det allt jag har, och därför har jag ogenerat använt Bildradions fyra timmar per vecka på att förbereda föredrag, titta på elevbilder och tänka ut nya sätt att skapa engagerande undervisning. 

Den här fasen kommer inte att vara för evigt. Jag skulle tippa att nästa avsnitt i Bildradion kommer upp nästa helg. Sedan blir det säkert en hackig oktober månad, men efter höstlovet i början av november ser min situation betydligt bättre ut tidsmässigt. 

Jag inser att detta inte är till mycket tröst för den som saknar nya bildradioavsnitt, men se det från den positiva sidan: Allt arbete i Fotografiska Akademin har hittills gett mig tjugofyra nya uppslag till inslag för Bildradion (ja, jag för bok över dem). 

Så tills nästa helg: Håll ut! Bildradion är inte på något sätt bortglömd. 

 

11 kommentarer

 1. Det var visst en viss tröst i denna information. Nu vet vi att inget hemskt har hänt utan att det kommer att dyka upp mer bildradio i framtiden. Jag är lugnad, och tröstad.

 2. Tack för ett aldrig så lite livstecken från dig Göran. Den som väntar på något gott, väntar alltid(!) för länge :)

 3. Härligt!!
  Väntar med spänning på nästa avsnitt! :)

 4. Ser fram mot nästa avsnitt. Ta den tid du behöver så blir det bra! Roar mig med bildbehandlingskursen så länge :).
  //Lars U.

 5. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Ser frem til de kommende avsnittene.

 6. Härligt att du låter ditt engagemang styra dig och att du skapar allt vad du orkar! Jag kan inte annat än att bli imponerad. Jag väntar gärna och försöker komma över annat du gjort under tiden. Gillade din artikel på apelöga, du smittar med dit driv och jag tar varje tillfälle att låta dig folkbilda mig!
  /Dick

 7. Vad roligt att läsa att du tar dig tid till ett nytt avsnitt! Ser fram mot några intressanta minuter med nya bild tankar!
  Jag väntar med samma spänning som när jag var barn och fick min lördagsgodis påse. Det var lika spännande varje gång att öppna den där papperspåsen och se vad som fanns i den!

 8. Aj då… Mitt fel, alltså… Sorry! ;-)
  Men kursen är bra!

 9. Varför inte bjuda in gästpratare. Du måste ju känna någon duktig fotograf som vill säga något ord själv utan att din ”röst” hörs. Så sparar du ju tid. Behöver ju bara sätta din logga på det hela.

 10. Skönt att höra, skulle just fråga när nästa avsnitt ramlar in!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.