Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Avsnitt 21: Sportfotografins villkor och framtid

| 4 kommentarer

Boltgay_470

Om en bild som fastnat på hjärnan. Det här är beskärningen från DN. Klicka på bilden för att se en större version. Foto: Joel Marklund / Bildbyrån

Bildradion är tillbaka med tio nya avsnitt. Det första handlar om en bild som slog knockout på mig vid en frukost för ett par veckor sedan, och som inte lämnat mig sedan dess. När jag sedan upptäckte att fotografen, Joel Marklund, var missnöjd med fotograferingen så blev jag naturligtvis ännu mer intresserad.

Så det blir lite om bilder som fastnar på hjärnan och lite om sportfotografins villkor och framtid.

Play

Länkar:

Joels blogg

4 kommentarer

 1. Hej Göran!
  Roligt att du är tillbaka med nya avsnitt av Bildradion.
  Detta avsnitt var mycket intressant som alla dina tidigare.
  Jag tycker också att det är en fantastisk bild Joel har tagit och som sagt lite ovanlig i sportsammanhang.
  Bilden förmedlar tycker jag en riktig spänning precis innan jublet över vem av dom som vann.

 2. Skoj med nytt avsnitt efter uppehållet, hoppas att du haft en bra sommar! Jag spar det till måndagmorgonens cykeltur till jobbet, då kan det behövas något som muntrar upp. Temat känns i alla fall lovande, måste jag säga.

 3. Verkligen bra avsnitt. Det är roligt att lyssna på din radio. Man lär sig massor av nytt.

 4. Det var många värdefulla lärdomar i detta avsnitt, Göran, stort tack.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.