Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Men bläh…

| 7 kommentarer

Kollar in Bildradions webbplats och kan inte fatta hur jag tänkte när jag gjorde den för fem månader sedan. 

Den ser ju outhärdligt trist ut. Måste fixas! 

7 kommentarer

 1. Designet på websiden fungerte vel i øyeblikket. Da var du jo ikke sikker på om du skulle fortsette utover de 10 avsnittene. Nå har du laget 19. Kan man av dette innlegget tolke det dit hen at du planlegger å fortsette etter det 20. avsnittet også? :) Man oppdaterer vel ikke utseende om man planlegger nedleggelse? ;)

 2. Ja, nu börjar jag få ner produktionstiden rejält. Samtalet med Serkan Günes är inspelat i ett enda svep, med påannonsering och allt. Total arbetstid kring en timme. Så det tar sig.
  Jag tror att fler samtal och färre monologer skulle ge Bildradion goda chanser att överleva ytterligare tio avsnitt, i varje fall till att börja med.

 3. Det holder jeg med deg i. Gleder meg til å følge deg videre.

 4. Hm.. Det jag inte tycker om sidan nu är inte designen i sig utan mer tänket. För mycket länkar och onödig ”sökords text”.
  Det är kanske något som rör designen också. Kanske någon typ av meny som är mer estetisk tilltalande :) Vet inte^_^
  Lycka till i alla fall!!

 5. Tack Mattias, jag tror att jag förstår hur du menar. Bort med ”senaste avsnitten” och ”recent comments”, i varje fall i sin nuvarande form.
  Och så mer bilder!

 6. Det är helt fantastiskt att få ta del av den fotografiska resan som du bjuder på. Alltid kloka ord och tankeväckande resonemang! För varje nytt avsnitt bevisar du att Bildradion är just vad som behövs! Du är expert på att väcka nyfikenhet och funderingar.

 7. Tack Tobbe, kul att höra. Jag lär mig själv hemskt mycket genom det här, inte bara om fotografi, utan också om journalistik.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.