Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Bildradion spränger femtimmarsvallen

| Inga kommentarer

Hinner du vårstäda på 5 timmar, 4 minuter och 40 sekunder? I sådana fall kan du lyssna på Bildradion hela tiden utan att behöva spela om något avsnitt. Så mycket Bildradio finns numera åtkomligt från iTunes, den här webbplatsen eller direkt från RSS-flödet

Och på söndag får du ytterligare drygt tjugo minuter. Då gör jag och tittar på Årets Bild-utställningen på Galleri Kontrast tillsammans med Anna Clarén, huvudlärare för Nordens Fotoskola på Biskops-Arnö. Vi pratar både om Årets bild av Henrik Montgomery och om Årets fotograf, Pieter ten Hoopen. Personligen tycker jag att det är lyssningsvärt även om man inte är särskilt intresserad av bildjournalistik. Anna är både klartänkt och vältalig. 

Tills dess, ha det gott och håll tummarna för att inte islands-askan skymmer solen alltför mycket. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.