Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Eftersläpning i iTunes snart fixad

| 2 kommentarer

Avsnitt 15 syns inte i iTunes än. Det beror på att jag väntar på en registreringsnyckel för den programvara jag använder, Feed for all, för att göra RSS-strömmen. Testperioden på 30 dagar har gått ut, och jag har betalat för en fullversion av programmet. Dessvärre tycks det ta ett tag innan produktnyckeln kommer, upp till ett dygn enligt utvecklaren. Ovanligt kan man tycka, men sånt är nu livet en gång för alla. 

Senast imorgon bör iTunes vara ikapp verkligheten. 

Eftersom det rapporterats en del problem kring nedladdningen via iTunes så har jag ytterligare komprimerat MP3-filerna. Förhoppningsvis leder det till mindre problem med nedladdningen utan att ljudkvaliteten straffas alltför mycket. 

2 kommentarer

  1. Hej,
    Tack för ett bra program.
    Jag har fortfarande problem med iTunes och Bildradion. Problemet är sådant att iTunes kan inte ta hem de avsnitt som innehåller åäö i filnamnet.
    Ett exempel taget ur rss filen är
    http://bildradion.se/wp-content/uploads/files/bildradion-2010-03-28-ett-%E4kta-portr%E4tt.mp3

  2. Jättetack Erik för den insikten. Nya filer och uppdaterad RSS är på väg upp.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.