Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Skönt när folk fattar

| 5 kommentarer

Bildradion är ingen tidstjuv. Bildradion är ett mjukmedel för tid som känns lite vass och rivig, tid som du måste ta dig igenom fast du kanske inte riktigt vill. 

Adam af Ekenstam har fattat vad det går ut på. Han har betingat sig själv att höra Bildradions röst vid doften av tvättmedel. 

Det är precis vad redaktionen hoppas. Att många associerar Bildradion med tvättmedel, diskmedel, knarrande skor, automatiska stationsutrop på tunnelbanan, det ohälsosamma dunket från vänster bakaxel i volvokombin, surret från din powermac när du bokför kvitton. 

Ju långtråkigare omständigheter, desto bättre trivs Bildradion. 

By the way, missa inte Adams konsumentjournalistiska video om torkludd. 

5 kommentarer

 1. Hej
  Försökte lyssna på din podradio i Itunes idag och det jag hörde var jättebra, men sändningarna bryts efter några minuter. Vad beror det på? Testade två olika program och samma fel uppstod. Vad gör jag för fel?
  /Christian Andersson

 2. Ingen aning. En annan lyssnare har rapporterat något liknande en gång, men jag lyckades inte reda ut vad det skulle kunna vara.
  Jag tror inte att du gör något fel. Det ska ju bara fungera.
  En tillfällig lösning kan vara att du högerklickar (ctrl-klickar på mac) på länken här på webbplatsen, laddar ner mp3-filen till din dator och lyssnar, eventuellt importerar till iTunes. Krångligt, jag vet. Men det bästa råd jag har att komma med tyvärr.

 3. Jag har varit med om liknande när det varit fel på min bredbandsuppkoppling. Nedladdning av podcast avbryts pga att det tar för lång tid.

 4. Välgörande, Göran!

 5. Japp. Har samma problem med nedladdning. På iPhonen tar nedladdningen från itunes sjukt lång tid. Och jag kan inte lyssna direkt utan att ladda ner eftersom jag får ”server not configurated correctly”. Och klickar jag på länken här på hemsidan bryts avsnittet efter ungefär halva. Eftersom det inte finns någon scrubby slider går det inte heller att ”spola fram” till stället man var. Resultatet har blivit att jag hört väldigt många första-halvor av bildradion, men väldigt få slut. :)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.