Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Sitter i skräddarställning på skrivbordet

| 5 kommentarer

och försöker sy ihop en customized RSS-ström så att Bildradion inte ska se ut som hej kom och hjälp mig i iTunes. Om någon lyssnare har bara en gnutta mer koll än jag – är "feedforall" för mac ett bra verktyg för detta? Eller finns det bättre därute? 

Jag har helt gett upp tanken att låta min bloggplattform göra en automatiserad RSS-feed, det blir bara pannkaka när iTunes ska importera den. 

5 kommentarer

  1. När jag gjorde det där för Mobils videopodcast så slutade det med att jag skrev ihop den manuellt genom att härma http://www.apple.com/itunes/podcasts/specs.html Skickar även iväg ett mail till dig hur det blev för min del.
    Mvh Erik

  2. Ah, toppen. Tack Erik för detta. Ser ut att vara en framkomlig väg.

  3. Jag tolkar inlägget som et glädjande besked om att Bildradion fortsätter efter de första 10 veckorna?
    Nic

  4. Nja Nic, inte nödvändigtvis. Den där RSS-strömmen som ligger nu behöver rensas upp oavsett, man vill ju inte lämna saker och ting efter sig i en enda röra.

  5. Har nyligen hittat bildradion och är glad över att du kommer att fortsätta ytterligare tio avsnitt. För mig har det varit synnerligen givande på många sätt. Återkommer kanske till varför så småningom. Tack Göran för att du delar med dig av dina tankar.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.