Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Återigen: Bildradion på söndag

| 4 kommentarer

När jag startade Bildradion för två månader sedan tycktes det mig en bra idé att lägga ut nya avsnitt på fredagar. Tanken var att man skulle ha något att lyssna på för att få lördagsstädningen att gå snabbare. Ja, ni vet. 

Men verkligheten har invändningar. Det visar sig för det första att det är svårt för mig att binda upp tid till bildradion under vanliga veckodagar. För det andra händer en hel del spännande saker i fotosverige i slutet av veckorna, torsdag-lördag. Främst tänker jag på vernissager och liknande. 

Så om vi fortsätter med Bildradion efter de tio provavsnitten så blir det sannolikt en förändring i schemat: Söndagar istället för fredagar. Gissa om jag är glad nu att jag skippade ett av mina första namnidéer som var "Fotofredag" (ja jag vet, det var "bad on so many levels" som dom säger). 

4 kommentarer

  1. Söndagar blir finfint, Göran. Så slipper jag våndan att bestämma mig för om jag ska välja Bildradion eller Spanarna först i iPoden på fredag kväll.

  2. Spanarna! En av mina favoritpodcasts.

  3. Vilken dag i veckan som helst, bara det blir något!

  4. Jag ser fram emot nya avsnitt oavsett vilken dag det än blir. Hoppas det blir en fortsättning även efter de 10 första veckorna.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.