Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Någon mer som fått en ”omstartande ljudfil” via iTunes?

| 4 kommentarer

En lyssnare har fått en mycket märklig version av det senaste avsnittet av Bildradion via sitt iTunes. Ungefär mitt i ljudfilen återkommer startmelodisnutten och det inledande pratet, samtidigt som man kan svagt kan höra hur intervjun fortsätter i bakgrunden. Jag har lyssnat på det själv, och det låter jättekonstigt. Den uppladdade ljudfilen är felfri, jag har trippelkollat. 

Nu är jag nyfiken på om någon annan upplevt något liknande. 

4 kommentarer

  1. Nejdå. Det fungerade felfritt.

  2. Funkar fint för mig också.
    Inga problem.
    JohanL

  3. Funkar finfint via iTunes för mig också. Lyssnar i iPhone.

  4. Tack för rapporterna. Mycket märkligt fel det där, men jag hörde det med egna öron. Det är mycket med det tekniska.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.