Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Bildradion får ännu ett ansikte

| 6 kommentarer

Bildradion vill vara nutida, aktuellt och interagerande och har fått en facebooksida. Om du själv använder facebook och vill bli ett fan, skynda dig för sjutton. Det är lite pinsamt att det än så länge bara är jag och min fru som signat oss. 

6 kommentarer

 1. Och där blev jag det tredje fanet (fanset?)!

 2. Enligt mitt sätt att räkna blev du det första fanset (fanet?). Jag kan inte räknas, för ingen människa värd sitt salt är ett fan till sig själv. Snarare är jag motsatsen. Jag har lättare att häckla allt jag gör än att tycka att det är fantastiskt.
  Min fru räknas inte heller. Hon tycker att allt jag gör är toppen och är alltså inte fullt tillräknelig.

 3. Visst är en sådan otillräknelig fru en skatt! Speciellt om man är komplett otillräknelig tillbaka.

 4. Min fru är ett mirakel. Allt hon gör är fantastiskt. I hennes fall är det faktiskt sant.
  Kan hon möjligen ha sammanblandat oss?

 5. Jag kan med andra ord haka på den där jobbiga trenden där folk i kommentarsfält proklamerar: ”FÖRST!”.
  Så, alltså:
  FÖRST!!

 6. Nu är jag också med i ”klubben”.
  :-)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.