Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Går till botten med fotoklubben

| 4 kommentarer

Fotoklubb

Det ska bland annat ska handla om begreppet "fotoklubbsbild" på fredag. Jag har varit en duktig podradioredaktör och gått på fotoklubb för att nå till botten av frågan. Vilket tror ni var det mest förekommande ordet när jag bad medlemmarna definiera vad en fotoklubbsbild är för dem? 

Eftersom jag verkligen vill hålla min plan om fyra timmars produktionstid per avsnitt så bokför jag mitt fotoklubbsbesök under "fritid" i kalendern. 

4 kommentarer

  1. berättelse eller känsla?

  2. Dick: Långt ifrån.
    Daniel: Inte så tokigt. Det blir varmare.

  3. Ännu ett bra avsnitt från dig Göran. Tycker du lyckades nagla fast bilden av en typisk ”fotoklubbsbild” riktigt bra.
    Ser fram emot nästa podsändning!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.