Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Bra respons på podradio

| 1 kommentar

Är så glad över all respons jag fått på mitt experiment bildradion.se, jag visste väl att jag inte var ensam om att tycka om radioformatet. 

Det känns en aning schizofrent att blogga i två kanaler samtidigt, men det är så det måste vara för tillfället. 

En kommentar

  1. Mycket bra!
    Laddade ned ”programmet” till en CD som jag sedan lyssnade på när jag åkte till kontoret i måndags morse där jag måste säga att jag instämmer i ditt resonemang om att kunna ta och känna på en pappersbaserad fotografisk bild. Hoppas att du kan utöka det här nu och kanske få in några andra ”radiopratare”. Om det är nödvändigt så skulle jag (och säkert många andra) uthärda lite reklam då och då. Ber dig som sagt öka utgivningstakten!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.