Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Ännu ett värdelöst fotoråd

| Inga kommentarer

Fyrverkerinebulosa
 

Dom säger: "Fotografera fyrverkerier med långa slutartider, så blir det så snyggt och stort och stiligt." 

Jag säger: "Fotografera fyrverkerier med korta slutartider så kan du lura i dina släktingar att du börjat med astrofotografering." 

Alternativt: Eftersom många av oss inte riktigt tror på det där med att fyrverkerierna skrämmer bort onda andar så kanske vi kan börja fira nyår till åminnelse av Big bang, som vi ju fortfarande tror på. Tänk på det själv, raketpoffen representerar den initiala smällen och ett ständigt expanderande universum som till slut blir till aska och hamnar i en snödriva på en gård Hökarängen. Vackert och vemodigt på samma gång. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.