Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Tack alla som lyssnade

| 5 kommentarer

Tack alla ni som kom till mina föredrag på Fotomässan i Älvsjö i helgen. 

För er som inte hann med att anteckna: Här finns fredagens föredrag i ett sammandrag ett sammandrag av både den första versionen av föredraget på fredagen och den omarbetade från lördagen och söndagen. 

Mellan fredagen och lördagen gjorde jag alltså om delar av föredraget. Jag strök avsnittet om olika typer av kritiker och utvecklade istället en del om min egen väg till kunskap och problemen med att vara självlärd. 

Det blir ett sammandrag av det också, men tyvärr hinner jag inte få upp det på webben förrän någon gång under morgondagen. 

5 kommentarer

  1. Läste ditt sammandrag och det var mycket tänkvärt i detta. Synd att jag missade mässan och ditt föredrag. Var på väg men fick lov att omprioritera… Tycker det är intressanta diskussioner detta med originalitet och det personliga avtrycket etc. Själv känner jag att jag gärna kan låna olika tekniker men att jag ändå i urvalet av motiv och hur jag väljer att gestalta det kan göra min egen bild.
    /P

  2. Tack för att du lägger ut materialet på det här viset. Tycker att mycket av det du sade (lyssnade på din fredagsversion på mässan) var väldigt intressant och att få tillgång detta så här gör att man kan fördjupa sina egna funderingar ytterligare.
    //Lars U.

  3. Kan man hoppas på en fortsättning på temat ”Less is more” med bildexempel innan jul?

  4. Nej, troligen inte. För det första hinner jag inte, för det andra bär det mig emot att visa dåliga exempel. Roligare då att lyfta fram det som är bra.

  5. Aj då, jag som vill förstå. Men jag misstänker att det krävs ett och annat av en sådan bild. Har tittat igenom en del av mina men inte hittat ett bra förslag. Kan du nämna någon fotograf som jobbar ofta med ”Less is more” då?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.