Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Vi kanske ses på Fotomässan

| 4 kommentarer

Hela den här arbetsveckan har präglats av Fotomässan i Älvsjö. Jag förbereder mina tre föredrag och har utöver det dumdristigt tackat ja till att ha någon slags intervjuande roll när Matilda Lindeblad fotograferar mat inför mässbesökarna. 

Om du skulle vara särskilt intresserad av att höra vad jag har att säga om olika fotograftyper så är tiderna här: 

Fredag klockan 15, Föreläsningssalen (ligger lite utanför stora mässhallen) 

Lördag klockan 14, Stora scenen 

Söndag klockan 15, Föreläsningssalen 

Matildas matfotografering: Fredag Lördag klockan 11, Monter B 16:21

4 kommentarer

 1. Vad roligt, dina föredrag brukar vara en av de större behållningarna på mässan tycker jag.
  Lycka till i helgen!

 2. Hej Göran!
  Läste på FS om ditt föredrag om vilken typ av fotograf man är. Lät intressant. Var kan man läsa efter lite?

 3. Hej Göran.
  Lyssnade på ditt föredrag på fotomässan i fredags. Väldigt intressant och givande innehåll och väldigt bra presenterat. Du pratade om att innehållet var dokumneterat här på din sajt. Hur hittar jag det?

 4. Lars: Tack för påminnelsen, se inlägget ovanför detta.
  Katja: Tyvärr har jag inget riktigt bra material om det. Än. Jag berör ämnet i boken ”Konsten att ta vinnande bilder”, och där finns också en beskrivning av de fyra typerna även om inte det grafiska schemat finns med.
  Men jag ska fundera på om jag i mån av tid kan göra något som fungerar här på min webbplats.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.