Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Jag och mina tusen elever

| 4 kommentarer

Kursintro

Det främsta skälet till att jag knappt bloggar nuförtiden är att jag numera är stolt huvudlärare för en makalös klass med närmare tusen högskolestuderande som läser 7,5 högskolepoäng i ämnet Fotografi – Visuell kommunikation under hösten. Det, tillsammans med mina vanliga uppdrag, tar en hel del tid. 

Jag har ju gnällt lite över att det pratas för lite bild. Men det gäller faktiskt inte i min klass. Fast vi bara kommit till lektion 3 finns redan en bra bit över tusen inlägg i klassens diskussionsforum, och de allra flesta handlar om bilder. 

Min medlärare och projektledare Mattias Karlsson på Moderskeppet har lagt upp de första tio minutrarna av kursen här (jag blev glad av signaturen Tobbes kommentar), samt ett av de mer reportageliknande inslagen här

4 kommentarer

  1. Och jag är stolt en av dina tusen elever.
    Göran, jag tänker läsa varenda kurs du tänker vara lärare för i framtiden. Tack!

  2. Skönt att få sprida lite glädje här i världen! Jag tänker definitivt inte klaga på att bloggen får lite färre uppdateringar när du istället satsar fullt ut på kursverksamheten.

  3. Det är en mycket bra kurs! Jag väntar otåligt på nästa lektion, och nästa, och nästa..
    Jag känner mig totalt förvissad om att den kommer förse mig med verktygen som hjälper mig att förstå bild och kunna ge/ta emot kritik på rätt sätt.

  4. Kul att det går framåt..alltfler möter bilden och gör egna bilder…

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.