Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

6 kommentarer

 1. Göran! Du är tveklöst en av de mest fritänkande människorna inom svensk fotografi! I allt du säger hittar jag inspiration. Det du gör behövs!

 2. .. Och inte bara en fritänkande människa, du har en grym röst också. Du borde göra radio (också). Eller läsa en bok. Eller kanske till och med utveckla någon sorts vlog.

 3. Med rätt ämne skulle det vara fruktansvärt kul att göra en vlog, men tyvärr lite väl resurskrävande.
  Det där med berättarröster är intressant. Jag tror att alla har bra berättarröster, det gäller bara att hitta den och att ha ett bra innehåll. En gång följde jag under en hel vecka en grupp på sexton journalister som skulle lära sig nya media. På måndagen var nästan alla extremt osäkra på sin muntliga berättarförmåga. På fredagen hörde vi berättarröster som alla var personliga, varma och engagerade.
  Deras lärare, by the way, var en tevefrilans som heter Susan Ritzén (och tyvärr inte har någon webbplats).

 4. Din ”by the way” fick mig att haja till. Anledningen är att jag gjorde ett jobb med just Susan Ritzén i höstas – ett porträtt för GP på Ola ”Jesus Christ Superstar” Salo – och när jag pratade med henne i telefon inför jobbet tänkte jag: ”Hon pratar ju precis som Göran Segeholm!”
  Ja, så var det faktiskt, det är ingen efterhandskonstruktion. =)

 5. Det var det skummaste jag hört på hela veckan, men eftersom jag gillar Susans stil så tar jag det som beröm.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.