Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

| Inga kommentarer

Så minns vi Bruno

På andra sidan säkerhetskontrollen, där ingen affärsman räknar med att odla några stamkunder, låter vi oss bli rånade på femtio spänn var och dricker våra illasmakande pappmuggsautomatcappuccinos på en plats som vi först efter en stund inser är en slags minneslund över en avliden medarbetare. Skylten talar om att "Denna plats är dedikerad Bruno Bei, flygplatsdirektör, som tragiskt förolyckades den 13 augusti 1993." 

Då brister mina tankefördämningar. Vad hade Bruno för anknytning till just det här bortglömda hörnet? Hur omkom han? Var skulle mina medarbetare ha placerat en minnesskylt över mig om jag förolyckats i tjänsten under min senaste (sista?) anställning på tidningen? Skulle även min plakett sitta kvar efter femton år? 

Ännu flera veckor senare tänker jag då och då på Bruno. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.