Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

2 kommentarer

  1. Har just avslutat läsningen av boken Konsten att ta vinnande bilder. Jag tyckte att den på många sätt var en mycket bra bok, och noterade speciellt skillnaderna mellan din pedagogik och storsäljaren Scott Kelbys (vars böcker jag också läst). Jag drog mig också till minnes en annan fotobok jag läste för något år sedan, som jag också tyckte mycket om. När jag gick ner till bokhyllan för att titta lite på den boken igen konstaterade jag till min förvåning att den hade du också skrivit. Fånga bilden hette den. Det är ju alldeles uppenbart att din pedagogik tilltalar mig. Du lär ut tankeprocessen bakom bilden i stället för vilken bländare man ska använda. Tack för det.

  2. Vilket lustigt sammanträffande.
    Angående Scott Kelby kan jag bara hålla med. Vi lär ut väldigt olika.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.