Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Riksfolkbildare Segeholm

| 5 kommentarer

En gång för några år sedan smickrade Magnus Fröderberg mig genom att introducera mig för en publik med ordet "fotopedagog". Jag tyckte att det var det finaste jag blivit kallad av någon som inte är min fru. Magnus var ordförande för Enskede Fotoklubb, jag var på besök för att prata om bildseende och döma i en tävlingsetapp. 

Nu blir jag smickrad av Magnus igen, och ännu mer sugen på att förverkliga en idé som redaktör Ulf och jag går och ruvar på tillsammans. 

Den som lever får se. 

5 kommentarer

 1. Det var värst…Göran…han kanske vill låna pengar? shhh…hehe!
  Skämt och sido, smickrande kan jag tänka, vad jag kallar dig efter att ha läst din bok, det tvistar de lärda, men det ska bli spännande!

 2. Efter att ha hunnit läsa första halvan av boken så kan jag bara säga till dig Göran: SKRIV! SKRIV MER! Jag vill i alla fall läsa mer! Och jag vill inte låna pengar, nästan tvärt om faktiskt ;)

 3. Tack Stefan. Jag återkommer när kassan sinar, vilket lär bli ganska snart om jag tittar på mina tio nästa idéer med mina företagsekonomiska glasögon (som tyvärr är ganska dimmiga).

 4. Ett nytt bokprojekt alltså? Trots allt du fick gå igenom för att förverkliga denna? Masochist…?
  =)

 5. Ja, böcker är speciellt. Och något ska man ju syssla med.
  Men jag måste nog ha ett fotoprojekt vid sidan om också, utöver de vanliga halvdagsjobben. Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska genomföra det.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.