Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Att välja är att välja bort

| 7 kommentarer

Nyajobbet

Bye, bye kontor. Jag säger upp min frilansplats och därmed dessvärre också samvaron med mina högt uppskattade frilanskollegor på HG 103. Bokproduktion och andra långa, djupa projekt är inte kompatibelt med kontorslandskap. 

7 kommentarer

 1. Blir det hemlig vrå i källaren med lönndörr som öppnas genom att man lyfter på en blommkruka från och med nu då?

 2. En batmangrotta var mitt första val. Men på grund av olika omständigheter får jag nöja mig med ett vanligt rum.
  Men när jag skriver sitter jag hemskt gärna i offentliga miljöer, som bibliotek och caféer. Bättre än batmangrotta, till och med.

 3. Hehe..Batmangrotta hade helt klart varit något!
  Intressant att du skriver i offentliga miljöer…själv tycker jag det är jäkligt svårt att fokusera på det jag gör då det händer så mycket runt omkring mig. Lugn och sinnesro behöver jag för att hitta på något vettigt.

 4. Synd att du inte stannar kvar. Alltid kul att se dig här. Men om du känner för umgänge vid 3-draget har vi fortfarande en fikastund då :-)
  Stefan

 5. Från hyresgäst till snyltgäst.
  Klart jag kommer och fikar. Jag ska inte sluta helt, utan övergå till att bli en sådan där lågbudgethyresgäst utan egen arbetsplats.

 6. Känner du till Fredrik Härén? (www.interesting.org). Han och hans tvillingbror Teo har skrivit en bok om ”härarbete”, som de kallar det. Jag har inte läst boken, men hört en podcast med Fredrik där han berättar om idén. De menar iaf att fler borde ta med sig arbetet ut. Att jobba tex sittandes på ett café är roligare, och därmed mer kreativt, än att alltid sitta på kontoret.
  Så du tycks vara inne på rätt spår! =)
  /Adam

 7. Jag kollade upp boken och insåg direkt att jag inte behöver läsa den. Jag förstår precis vad han menar. Kul att få ett ord på det.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.