Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Generalrepetition

| 2 kommentarer

Batteriforelasning2

Det är jätteläskigt att föreläsa, särskilt precis innan. Men idag fick jag lite övning inför eldprovet på Fotomässan nästa helg genom att prata på ett photoshopseminarium om varför man ibland ska ta det lite lugnt med photoshoppandet. Den tjusiga lokalen är Hamburger Börs. 

2 kommentarer

  1. Hej Göran,
    Äntligen är du tillbaka på din rätta blogg. Kul! Själv har jag tunghäfta, ellerfingertopshäfta kanske man skall säga, vad gäller mitt bloggande. Trist, jag känner mig tom i huvudet, har nog jobbat för mycket.
    Grattis till boken!
    Ha det bra Göran!

  2. Tack Mattias.
    Det är okej att göra avbrott. Börja blogga igen när inspirationen tillåter.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.