Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Utdrag ur min kalender

| Inga kommentarer

Fredag 7 november: Pratar på Photoshop day på Hamburger Börs i Stockholm för Batteri. Om du ska dit – grattis till att du också får lyssna på Fredrik Ödman. Även om du inte är en storkonsument av den typ av bilder som Fredrik gör så är hans föredrag så varmt, nära och öppet att bara det är värt hela dagen. Jag hörde honom helt nyligen i Göteborg, så jag vet. Tyvärr endast för betalande deltagare.

Fredag 14 november: Pratar på Fotomässan, Stora scenen klockan 15.00. Gratis att lyssna för mässbesökare. 

Lördag 15 november: Pratar på Fotomässan, Stora scenen klockan 16.00. Gratis att lyssna för mässbesökare.  

Söndag 16 november: Pratar på Fotomässan, Canonscenen klockan 12.00. Gratis att lyssna för mässbesökare. 

På Fotomässan är programmet detsamma alla tre gångerna. Så här beskriver vi det i programmet: 

Vad är en bra bild? Göran Segeholm, aktuell med boken "Konsten att ta vinnande bilder", griper sig an den eviga frågan och kommer fram till tre svar. Kom och lyssna på en föreläsning som kan få dig att inte bara se dina egna bilder med nya ögon, utan också andras. Upplev själv hur nya tankar automatiskt kan göra dig till en bättre bildkommunikatör.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.