Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Jenny Maria, ge oss kommentarsfält!

| 7 kommentarer

Är det inte lite segt i vår lilla del av den så kallade bloggosfären (vilket jävla ord)?

Fotojournalistik.se händer inte så mycket, David Schreiner har tagit ledigt och Moa Karlberg går minst sagt på sparlåga. Lars Dareberg, Thomas Nilsson och Micke Berg håller visserligen ställningarna, men visst kan man ändå prata om lågsäsong?

Det är i ljuset av detta jag vill starta ett upprop om att Jenny Maria faktiskt borde skaffa kommentarsfunktion på sin utmärkta blogg. Man kan inte skriva så intressanta saker och visa så bra bilder utan att låta folk säga något om det. Mejla istället? Nej. Det är för obloggigt.

Eftersom Multijournalist.se faktiskt har kommentarsfunktion så kan ju alla ni som håller med skriva under mitt ”Jenny Maria, skaffa nu för fan en kommentarsfunktion”-upprop direkt under detta inlägg.

Jenny Maria, hur ska du annars få veta hur bra jag tyckte att hudgrejen var?

7 kommentarer

 1. Hudgrejen var bra.
  Jenny Maria, skaffa comment-funktionen!
  Göran, hur är läget?
  /mattiasj

 2. Så glad jag blev när jag läste det här – och visst du har rätt, bloggar är ju till för kommunikation och mail är en helt annan sak.
  Enda orsaken till att jag inte har något kommentarsfält är att jag har datormissbruk tendenser. Jag har funderat på olika strategier – typ att man bara kollar kommentarer en gång om dagen, jag ska se om jag kan tänka ut något. Men hörru Gösta jag vet inte om du kan få så många engagerade i frågan, de flesta klarar sig nog ganska bra utan att få kommentera på min blogg ;-)
  Men nu fick jag reda på att du gillade hudgrejen och uppskattning är härligt. Vem är det egentligen som vill ha den hårda soft-glow retuschering som i många media blivit den gängse?
  Ha en bra dag!

 3. Jenny Maria – skaffa dig goda vanor och kommentarsfält.

 4. Jag vet, sparlåga minst sagt… Jag har visserligen aldrig gjort anspråk på att skriva en ”fotoblogg”. Och jag vägrar få dåligt samvete över något som ska vara roligt.
  Blir nyfiken på att läsa Jenny Maria mer frekvent, har liksom inte fått in henne i mina dagliga bloggrutiner. Men jag skriver ändå på uppropet om en kommentarsfunktion, helt klart!

 5. Moa, det är kul när du skriver. Självklart ska du inte ha dåligt samvete.

 6. Är lite osäker på vad Adam syftade på genom att länka till Kamera&Bild-artikeln som jag har skrivit. Kanske var det enligt Adam ”point in case” för hur långt retuscheringen har gått. Eller nåt. Så för säkerhets skull väljer jag att försvara mig lite. :D
  I inledningen skriver jag ju bland annat: ”Hur ser då en bra skönhetsretusch ut? Ja, svaret finns förstås hos dig själv. Det finns inga rätt och fel, bara tycke och smak. Därför ska vi i de här artiklarna visa dig båda sidorna av skönhetsretuschering. I första hand de tekniker som används för att göra diskreta förbättringar, men även de som går ”over-the-top”. På så sätt får du alla verktyg du behöver och kan själv avgöra hur långt du vill gå.”
  För så är det ju. Ingen kan ju säga att en viss nivå av hudutjämning är ”rätt”. Jag tycker att det är min roll som utbildare att ge folk alla verktyg. Hur de sedan använder dem i sin konstutövning lägger jag mig inte i.
  Förresten anser jag att Jenny Maria behöver ett kommentarsfält. ;)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.