Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Hjälp, min RSS-feed är kapad!

| 1 kommentar

Hörde precis av en läsare som fått märkliga inlägg i min RSS-feed. Så jag ville bara klargöra för alla som undrar: Nej, jag har inte bytt inriktning och börjat skriva filmrecensioner på engelska.

Vad kapningen beror på har jag inte den blekaste aning om, och jag hinner inte undersöka det under dagen heller. Det är ju Årets Bild-dagen idag. Svart kostym på.

En kommentar

  1. Har haft samma problem.
    Men Typepad verkar ha det under kontroll nu.
    De skriver på sin hemsida:
    On March 6, 2008 we experienced a brief problem with our feed service on TypePad. Some TypePad users were affected, where another blog’s entries appeared to be coming from their feed. We’ve corrected the problem and feeds are now rendering correctly, but your readers may still see these incorrect entries in RSS reading applications (like Google Reader). We’re very sorry for the confusion this issue may have caused you and your readers — and we’re working hard to make sure it doesn’t happen again.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.