Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Ni na ni na ni na na, ni na ni na ni na…

| 3 kommentarer

IntervjuteknikLäser Björn Hägers Intervjuteknik, nya upplagan från 2007. Det är en liten bok med stort innehåll – förutom de utlovade råden till intervjuare får man mediehistoria, bakom kulisserna-berättelser och allmän livsvisdom. Sawatskys mjuka samtalstekniker som beskrivs i boken är inte bara ett verktyg för journalister, det är ett förhållningssätt som man kan använda i alla kontakter med andra människor.

Intervjuteknik kan vara spännande fältlitteratur för fotografer som ofta sitter med vid intervjuer. Dels för att det är intressant att studera hur den skrivande kollegan arbetar, dels för att bättre känna igen ögonblicken när tystnad är ett absolut krav.

3 kommentarer

  1. This web site can be a stroll-through for all of the information you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and you’ll undoubtedly uncover it.

  2. Gracias compañeros por vuestros comentarios.La verdad es que con el veranillo empiezan a aparecer vividamente recuerdos asociados a canciones. Me molaría durante estos días poner varios recopilatorios que sigan ese camino…Rock, sol, playa, campo, tirando de recuerdos y de vacaciones. Se admiten sugerencias y colaboraciones, por supuesto!!!Bola8.

  3. Petit retour pour ma part, j’ai également effectué ce genre de test. Et pour ma part, rien n’avait bougé suite à ma campagne de CP ou très peu.Donc le « très peu » m’avait donné la même conclusion, sauf que je me demande si cela vaut la peine par rapport au ratio Temps/résultats…

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.