Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Livedebatt om bildjournalistik i Stockholm

| 2 kommentarer

Nu ska det bli debatt. På riktigt. PFK Stockholm och SFF arrangerar tillsammans en debatt som siktar på att besvara de tunga frågorna om var bildjournalistiken är på väg och hur bildjournalistens roll förändras.

I panelen sitter Sofie Isaksson som är fotochef på Nerikes Allehanda, Mats Strand från Aftonbladet, Johan Jeppsson från Stockholm City, Joakim Ståhl som är bildchef på Svenska Dagbladet och Martin Johansson som är Art Director på Fokus. Moderator är Paul Frigyes från Journalisten.

Om jag får önska så hade jag gärna sett någon representant från Biskops-Arnö eller bildjournalistlinjen i Sundsvall i panelen också. Men nu ska jag inte gnälla – jag är glad och tacksam att det händer något alls.

Torsdagen 14 februari på Galleri Kontrast. Debatten startar klockan 19. Baren, där man kan köpa korv och mackor, öppnar en timme tidigare.

2 kommentarer

  1. Hej Göran Jag läste din oro om att ingen lärare och representant från Biskops-Arnö och Mittuniversitetet är inbjuden till panel debatten den 14 februari kl 19.00 Då vill jag ge dig ett glatt besked att vi har bjudit ner Anna Gullmark är ansvarig från Mittuniversitetet, Mikkel Ö och Anna Claren från Nordens fotoskola med elever att vara med i publiken. Jag hoppas jag ser dig där också. Ha det bra Ciao Sanna

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.