Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Onödigt skämt om räta linjer

| 2 kommentarer

Eftersom jag troligen är snäppet äldre än den genomsnittlige Räta linjen-läsaren tar jag mig idag friheten att förmedla en gnutta livsvisdom:

Innan du stormar in på en arbetsplats full med bildbehandlare och flinande gastar ”och här sitter ni och skannar streckkoder” när du ser ett svartvitt fotografi med ett ganska randigt motiv – försäkra dig om att verkets upphovsman inte befinner sig i samma lokal.

2 kommentarer

  1. Hahaha!
    Diskuterade med några kollegor hur man gör i dylika situationer. Inte många höll med mig men min åsikt är att man skall moonwalka sin väg därifrån nynnande på den där tequilamelodin; na nanaNAna na na! Då kan man i alla fall få det att verka som en plan eller åtminstone helt förvirra åskådarna.

  2. Jedi Mind Trick verkar i alla fall inte funka i de situationerna.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.