Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Ännu en dålig affärsidé

| 6 kommentarer

Tänk om det kunde öppna en enda frisörsalong som prenumererade på Fokus istället istället för Se och Hör, och hade låst radion på P1 istället för Rix FM.

Men det skulle väl aldrig fungera i en liten stad som Stockholm?

6 kommentarer

 1. Jag jobbade på en arbetsplats för en del år sedan där Hit FM och sådana där hiskeliga hitkanaler stod på hela tiden. Jag protesterade lite, men ingen lyssnade (på mig). Så jag skrev en krönika i en liten musiktidning om ”Hitkanalernas tyranni”, satte upp den på kontoret, och fick lite sympatier. Under några dagar var P3 inrattat, innan radioapparaterna var tillbaka på ruta 1.

 2. Jag är ju snobbig nog – eller gammal nog – att tycka att även P3 är för mycket i stora doser. Din berättelse ger mig en flashback till sommaren 1986, då jag jobbade några veckor som reprofotograf på ett tryckeri. Hiten hetter ”Dover-Calais”, och varje gång den spelades skruvade min förman upp volymen.
  Jag får rysningar än idag bara jag tänker på det.

 3. Sommararbete ett flertal år på Televerket i olika former får mig att avsky skvalradio … *burr*

 4. Tror faktiskt att det är fler än du som tycker så…
  Vem vet vad som händer om de får höra vad du tänker?

 5. Men nu var du väl lite väl pretto!? :)

 6. Pretto? Au contraire mon ami.
  Pretto är att beställa caffé macchiato istället för bryggkaffe. Inte att föredra grönsaker framför kalla macdonaldspommesfrites.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.