Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Syfteslös i trafiken

| 4 kommentarer

GlobenKlicka! (Ledsen, jag gillar inte heller popupfönster. Men jag kunde bara inte med att klämma in den här bilden på spaltbredden, den behöver lite mer yta.)

Bild utan syfte 3.
Orsak att lyfta kameran: Jag ser att mina ganska slitna torkarblad lämnar diagonala vattenblänk som drar ut alla ljuskällor på diagonalen. Timade avtrycket för att få med Globen och skylt mot Stockholm City.
Känsla vid fotograferingen: Är möjligen det här en gnutta trafikfarligt?
Känsla för bilden: Jag är osäker på den här bildens eventuella kvaliteter. Alla gillar ju färg, hög kontrast och diagonala linjer, men sen då? Globen är ett plus, och skylten som visar att vi befinner oss i Stockholm. Äsch, jag vet inte.

4 kommentarer

 1. Är det vanligt att man ser Globen nån annan stans än i Stockholm? Apropå skylten tänkte jag…
  Mvh
  Fredrik

 2. Ha ha.
  Vet alla att Globen ligger i Stockholm?

 3. Stockholm?
  /anders

 4. ”The almost total absence of heavy industry makes Stockholm one of the world’s cleanest metropolises.”
  Från Wikipedia.org. Ordagrant.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.