Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Populäritetspolis

| Inga kommentarer

Poeten och journalisten Jenny Morelli satte mig på spåret. Kan min i vissa kretsar omtalade… ja vad kallar man den… debattlusta?… i vissa sociala sammanhang bero på att jag irriterar mig på folk som vill hitta samhörighet genom att försöka hitta gemensamma fiender?

När någon börjar dra på politikerspåret så blir jag tokig. Gör något själv då för fan. Hur kul tror ni att det är att sitta i som suppleant i socialnämnden? Och hur rik tror ni att man blir? Idioter!

I någon mån relaterat: I morse la jag märke till en obehaglig grej hos mig själv. Det är en artikel om att dom ska göra teveserie av någon Läckberg-deckare. Och så sitter jag, min gris, och tänker att det där blir nog jävligt dåligt med tanke på hur hon skriver.

I nästa sekund slår det mig jag att jag inte läst en rad av henne. Jag har gått och blivit någon slags GW Persson-lakej utan att ens vara medveten om vad som hänt.

Usch. Som straff får jag ingen efterrätt idag.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.