Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Mobilfri

| 2 kommentarer

KameramobilAlla som får klart för sig att jag inte haft en mobil på över två veckor reagerar känslomässigt. Ungefär hälften ler och säger gud vad skönt. Hälften spärrar upp ögonen och säger gud vad jobbigt.

Jag är övertygad om att denna iakttagelse skulle kunna vara grunden till ännu en ”there are two kinds of people in this world…” men jag har inte fullföljt den tankegången än.

Eftersom jag själv tillhör kategorin som snarare skulle gratulera någon till en förlust av mobiltelefonen än beklaga den så är det inte så farligt. Så länge jag har min Ricoh så behöver jag inte ens mobilkameran.

Killen i min Telenorbutik (han tillhör för övrigt kategorin som spärrar upp ögonen) säger att inom två veckor så är han säker på att jag ska få min ersättningstelefon.

– Jag kan knappt bärga mig, ljuger jag för att inte göra honom ledsen eller upprörd.

2 kommentarer

  1. Är nog fast i operatörernas nät. För även om jag föraktar dylikt beteende, hör jag mig själv glatt säga när telefonen ringer; Jag är på Konsum och är snart på väg hem, jag är i Jönköping och kan inte komma på mötet, jag är i Spanien och här är det varmt.
    Hur kommer det sig att jag (högt för alla) hela tiden måste tala om var jag befinner mig? Är jag osäker på min plats i världen, kan jag kanske också (med hjälp av min inbyggda GPS?) lägga till den exakta positionen. På tio meter när. Och samtidigt skicka med en kamerabild, för att riktigt understryka hur världen ser ut. På riktigt.

  2. Hej!
    Har inte haft TV sedan juni…. det funkar oxå. Förövrigt kul blogg.
    mvh
    Christer Höglund

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.