Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Talsyntes

| 9 kommentarer

– Det där låter som min röst? säger jag aningens smickrad när sambon spelar upp ett ljud på sin dator. Jag har fått för mig att hon kanske ägnar en del av morgonen åt att titta på något webbteveinslag jag gjort.

– Jag lyssnar på en talsyntes, svarar hon torrt och ger mig en trött blick.

9 kommentarer

 1. Uj, om du tycker du låter som en talsyntes på dina webbteveinslag, kanske du själv skulle behöva lite mediaträning ;)
  Det jag sett av dig på webbteve tycker i alla fall jag låter helt ok (hmm – ”det jag sett låter”). Fast du verkar väldigt förtjust i den där randiga tröjan …

 2. Afe, tror du att jag kan stämma företaget som gjort talsyntesen?
  Så får jag kanske råd med en tröja till.

 3. Jag tror det blir svårt med en regelrätt stämning, men lite royalties tycker jag du borde ha :)

 4. I’ve been looking for a post like this forever (and a day)

 5. Hej Berit! Tusind tak for din kommentar, og jeg er helt enig med dig. Man kan hvad man vil. Nogle gange er vejen til målet bare hård og svær, men i sidste ende er det det hele værd!

 6. Buy Xanax…let back me now of web study you Pls bookmarked checking of and know like bookmark blogging posts think your I your it list blog website truly will what on way out soon as the well be and site After to few website I my and my check a…

 7. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am happy to find this website through google. “Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor.” by Lazarus Long.

 8. What happened in Utah, is that the wackos all showed up for the early meetings that selected delegates, etc. and simply outnumbered the old guard. People who weren’t involved with the party simply had no idea what happened.(The same kind of technique was used by Obama to win the nomination.)Do you have any idea of the process involved in the Georgia Republican (or Democratic) party creating their platform?

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.