Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Mindre mobil, mer fotografen i texten

| 2 kommentarer

NimastekampaJAG TAPPADE MIN mobil på tåget i fredags, tror jag. Eller så blev den stulen. Exakt hur den försvann spelar mindre roll just nu, jag ville bara säga att det inte går att få tag på mig via mitt vanliga mobilnummer på ett par dagar. Jag måste fixa en ny mobil och ett nytt simkort.

Däremot har jag uppdaterat fotografen i texten.

Bilden är dagsfärsk från Västmannagatan. Jag har fått lite kritik för att jag tar ut vintern i förskott, så jag kör på sommarlovstema. Och i färg, så att det inte blir dystert.

2 kommentarer

  1. Tpw xega pra mina e fala assim ´O ontem teu olhei pra vc e imaginei como seria minnha vida sem vc eu sou um nada, qd eu falo com vc meu cor£§ÃÃao dispara e minha alma aquece eu te amo´ ou! ´O amor eh como o vento, n poss ovelo mais poss o senti-lo! assim ela n vai resistir tenho certeza

  2. Sorry you are having trouble. There are only one set of instructions and prizes for the year 2011. The second set of instructions and prizes are for the previous year’s (2010).

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.