Bildradion

Podcast om fotografi med Göran Segeholm

Gratis är seeeegt

| 1 kommentar

Gratis är gott, brukar det väl heta. Och segt, kan jag tillägga. I alla fall för oss som gratissurfar på X2000 på SJ:s bekostnad som en följd av deras septemberkampanj. Visserligen bara en timme per person, men maken till seg uppkoppling har jag aldrig haft, varken på ett tåg eller någon annanstans.

Men det jag egentligen vill säga är att jag fått ett par nya bidrag av Lina Haskel till fotografen i texten.

En kommentar

  1. Här är ett litet bidrag till med fotograf i texten. Från artikeln i aftonbladet att Fiippa Reinfeldt inte bakar.
    Det börjar dåligt. Fotografen påpekar att jag har en massa brunt mellan tänderna. Chokladrester. I samma stund som Fredrik Reinfeldt kommer in i rummet ursäktar jag mig och springer ut i miniköket i korridoren i Rosenbad och börjar peta tänderna. Statsministern väntar tålmodigt.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.